Yunus Emre Şiirleri Okumaları Afiş Tasarım Yarışması

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ", Aralık ayı faaliyetlerinden olan "Yunus Emre Şiirleri Okumaları" kapsamında okulumuz öğrencileri afiş tasarımları yaptı. Öğrencilerimiz, okudukları şiirlerde geçen kelimelerden en az üç kelimenin yer aldığı anlamlı cümleler oluşturdular. Daha sonra bu cümlelerle bağlantılı afişler tasarladılar. Tasarlanan bu afişler okul panosunda sergilendi. Sergilenen afişler arasından seçilen en iyi afiş tasarımı, düzenlenen yarışma kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne gönderildi.

7/C Sınıfından Ecem Gündoğdu isimle öğrencimizin eseri ilçede 1.(Birinci) olmuştur. Öğrencimizin eseri İl Milli Eğitim Müdürlüğüne gönderilmiştir. Öğrencimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

25.12.2023 83

25-12-202325-12-202325-12-202325-12-2023