Şehit Hikmet Aktaş Ortaokulu

Vizyon: İstiyoruz ki… Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki… Sevginin her sorunun çözümünde temel olduğu ilkesi benimsensin. İstiyoruz ki… Okulumuz önümüzdeki 5 yıl içinde her türlü fiziki şartlarını yeterli hale getirsin.

Misyon: 1.Öğrencileri hayata hazırlamak. 2.Onlara, içinde bulundukları problemi çözme yeteneği kazandırmak. 3.Öğrencilere, düşünme yeteneği kazandırmak. 4.Öğrencilere, bilgiden çok bilgiyi öğrenme yollarını öğretmek. 5.Öğrencileri ilgi ve istekleri doğrultusunda yetiştirmek. 6.Öğrencilere muhakeme gücü kazandırmak. 7.Okulun içinde bulunduğu eğitim ve öğretim hizmetlerini yerine getirmek. 8.Eğitilen öğrenci yoluyla aileyi de eğitmek. 9.Öğrencilere ve çevreye örnek olmak için varız.

Başarılar:

Saatler: 8:40-15:40
Isınma: KALORİFER-DOĞALGAZ
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sehithikmetaktasoo.meb.k12.tr

Adres - BARIŞ MAH. FATİH CAD. NO: 28 MUSTAFAKEMALPAŞA / BURSA

Öğretim Şekli :TAM GÜN

Yerleşim Yeri - Adres BARIŞ MAH. FATİH CAD. NO: 28 MUSTAFAKEMALPAŞA / BURSA

Adres - BARIŞ MAH. FATİH CAD. NO: 28 MUSTAFAKEMALPAŞA / BURSA

Ulaşım Şehir içi minibüs ve dolmuşlarla ilçenin her yerinden ulaşılabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Bursa il merkezine 80 km. uzaklıkta olup, ilçe merkezindedir.