Şehidimizin Evine Ziyaret

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında okulumuzda  farklı etkinlikler düzenlendi.

Şehit Hikmet Aktaş'ın annesi Sebahat AKTAŞ'ın Hisaraltı köyündeki evine İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Veysel ÇALIK, Şube Müdürümüz Mehmet Sabri TEKİN, okul müdürümüz Hasan DURAN ve rehber öğretmenimiz Aslıhan ŞAHİN ile birlikte ziyaret gerçekleştirildi.

Şehidimiz Hikmet AKTAŞ, 13 Kasım 1997 tarihinde Bingöl-Yayladere-Gökçedal mevkiinde bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan silahlı çatışmada şehit olmuş, Mustafakemalpaşa Hisaraltı Köyü Şehitliğine defnedilmiştir.
Çanakkale Savaşı'nda ilçemiz 608 şehit vermiştir.18 Mart 1915, Çanakkale Zaferi  inanç, azim ve yiğitliklerle örülmüş bir destandır. Bu sebeple vatanın bölünmez bütünlüğü ve Türk Milleti'nin güvenliği için hayatını feda etmekten çekinmeyen aziz şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anıyoruz.

16.03.2023 142

16-03-2023