3. Faz Akıllı Tahtalarımızın Kurulumu Tamamlandı

Milli Eğitim Bakanlığımızın birçok okulun ve öğretmenin heyecanla beklediği yeni Etkileşimli Tahtaları okulumuza geldi.

2018 Yılında Fatih Projesi Eğitim Teknolojileri Zirvesinde incelenmesine imkan tanınan, yeni nesil Arçelik Etkileşimli Tahtalar okulumuza servis yetkilileri tarafından 18 Ekim Pazartesi günü sınıflarımıza kurulmaya başlandı.

Yeni nesil tahtalardan  kısaca  bahsedecek olursak Tahtanın ön plana çıkan en önemli özelliği kalibrasyon gerektirmeyen, köşelerdeki kameralar ile çalışan dokunmatik özelliğin yerine ön paneldeki Entegre Reflektörler ile dokunmatik özelliğin tahtaya kazandırılmış olması. Bu sayede dokunmatik ekran çok daha sağlıklı bir şekilde çalışabiliyor. Bunun yanında İ7 işlemcili, 16 GB Ram ( 32 GB Desteği de var ) ve 512 GB SSD hardisk ise yeni nesil özellikler taşıyan bir bilgisayar olmasının yanı sıra uzun ömürlü olarakta kullanılmasını sağlayacaktır.

Akıllı tahtalarımızın tüm sınıflara kurulumu tamamlandı. Okulumuz için hayırlı olmasını diliyoruz.

24.10.2021 427

24-10-202124-10-2021